Boende

Hemtrevliga Bed and breakfast rum

Våra B&B-rum är rymliga, bekväma och hemtrevliga rum med sängar av hotellkvalitet. Rummen är utrustade med TV och bra internet, du kan streama dina favoritprogram med dina egna appar och på så sätt koppla av efter en lång dag på jobbet. En vattenkokare med kaffe och te finns i alla rum för en extra hemtrevlig känsla. B&B-rummen har eget badrum. Om du kommer till vårt vackra Hammarstrand på semester kanske du föredrar att avsluta dagen med en utsökt hemlagad måltid och en omgång biljard i vår restauranglokal eller ett besök i vår bastu.

Ett B&B-rum kostar 2p 1000kr / 1p 950kr inklusive sängkläder, handdukar och frukost.

Billig och bekväm vandrarhem i vackra Hammarstrand

Letar du efter en billig men bra och mysig vistelse med mer komfort än stuga och nära till affärer och bussförbindelser och även natur? Då är vårt vandrarhem och budgethotell rätt ställe för dig. Hotellkvalitetssängar garanterar en god natts sömn. Varje rum har ett eget handfat och en bekväm stol och vissa rum har ett skrivbord. Rummen har delat badrum i korridoren och ett gemensamt vardagsrum. Vårt budgethotell är mycket lämpligt för företag. Många företag har vistats här med sin personal på ett hemtrevligt sätt i flera dagar till månader. En trevlig vistelse med eget rum, men även två gemensamma utrymmen med underhållning som fotbollsbord, darttavla, biljardbord, TV och basturum säkerställer god avkoppling efter en dags arbete.

För turister är vandrarhem ett trevligt och billigt sätt att utforska vår vackra region och att vandra på vandringslederna i Ragunda, Stugun, Hammarstrand och Borgvattnet eller att fiska på någon av de många vackra sjöarna.

Vandrarhemmet kan även hyras för grupper på upp till 21 personer. Om du hyr hela byggnaden kan du använda det professionella köket eller boka måltider hos oss. 

Enkeltrum 450kr / Dubbeltrum 600kr / linnepaket 50kr   

Månadspris enkeltrum från 7500kr

Våra lägenheter och stugor